Hundar i allmänhet

Raser

2013-10-31 22:07 #0 av: [Bolten]

Vilka är era favorit raser?

Vilka raser har ni nu?

Finns de någon ras/raser ni absolut inte kan tänka er?

Sajtvärd för Weightpull.ifokus.se

www.yippoandnico.blogg.se                                                     

Anmäl
2013-11-18 02:53 #1 av: Cahira

Jag är lite tråkig och svarar att jag skulle aldrig kunna tänka mig någon av de raser som inte passar mig. Hur mycket jag än vill ha en vacker saluki så kommer jag aldrig skaffa en så länge den inte kan ha den frihet jag vill att alla raser förtjänar utan risk för skador och annat. Jag vill inte skaffa en bara för att stänga in i princip. 

Jag vill inte heller ha mastiffraser för dom är alldeles för tunga för mig. Jag har även svårt för stövarraser. Finns "doggar" jag kan tänka mig och har inget emot "flatface" hundar men om det är en ras som skulle göra min vardag jobbig för att det är en mismatch så är jag inte intresserad. :)

Det ska vara kul att ha hund! 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2013-11-18 11:46 #2 av: Lilllens

Jag gillar bull&terrier-hundarna, AST, SBT,APBT,BT,MBT. Polarhundar ligger också varmt om hjärtat, framför allt Alaskan Malamute.

Mops och rottis, men jag bor bara med Mopsen nu.

Finns väldigt många raser jag inte vill ha, men nakenhundar, krullhundar och schäfer vill jag absolut inte ha, av olika anledningar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.