Off topic

Gul rosett för hundar

2012-07-13 12:49 #0 av: LinaN

En kampanj för att öka folks medvetenhet. hurmånga gånger har man inte mötts av hundägare och hundar som på långt avstånd ropar att hunden är rädd, aggressiv, sjuk eller löper?

Genom att använda sig av en gul rosett så signalerar man att man bör ge det hundekipaget mer utrymme än man behöver i vanliga fall. Något som inte bara vi hundägare borde känna till utan även andra människor som inte är hundvana.

hjälp till att sprida ordet! :D

http://www.gulahund.se/ ?utm_source=facebook.com&awesm=fbshare.me_i0lU&utm_campaign&utm_content=fbshare-js-large&utm_medium=fbshare.me-facebook-post

 

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl
2012-08-08 22:29 #1 av: Kickan90

nej tack, det är så löjligt enligt min mening. oavsett om man har en "problemhund" eller ej så skall man ha respekt och utrymme, ja det skall alltid vara ett stort utrymme med okända människor/hundar så mkt att man kan båda kan ha sträckt koppel utan att hundarna är nära :)

tycker att folk som har "snälla" hundar inte är lika duktiga på att hålla koll på sina, går med 2hundar och det är ingen som visar att de kan gå över andra sidan gatan istället för att trängas på en liten trottoar som det precis får plats en barnvagn o en hund vid sidan om.. nej då skall man gå på samma ställe. så detta med Gul rosett för hundar dissar både jag och min tränare ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.