2012-04-04 12:15 #0 av: Chilli10

I helgen ska vi ner till Lund och Weightpull-tävlingen som är där 7-8 april. Ska bli grymt kul att se hur allt går till, se massa fina hundar osv osv. Är sjukt glad att vi faktiskt bestämde oss för att åka, var nämnligen lite osäkra först.

Sambon ska tävla med Prince. Det blir ju såklart hans första tävling, men även Prince första tävling då han inte tävlats innan. På sista träningen var han verkligen hur grym som helst. 
Han har gjort väldigt stora framsteg sen vi tog över honom, tex mkt lättare att få kontakt med/söker även kontakt betydligt mkt mer, lyssnar bättre och har bättrat på lydnaden en hel del. Det var främst dessa faktorer som gjorde att vi till sist bestämde oss för att vi ska åka. Det är ju väldigt bra att "träna" tävling också. Ge hunden så bra förutsättningar som möjligt, och verkligen se till att hunden lyckas.

Är några fler från Norrköpingsgruppen som ska åka så det blir skoj. Sen är det hela 45 hundar anmälda till tävlingen. :)
Prince klass -30 är den största klassen, 12 hundar anmälda.

Någon som ska dit? :)

Chilli får stanna hemma hos min far och ha lite äventyr där istället, blir så tråkigt för henne o typ bara sitta i bilen annars. till nästa tävling ska hon dock få följa med, då blir det nog en funpull för oss. :)

Följ vår träning med hundarna i bloggen: www.chilliwp.wordpress.com