2011-01-26 11:20 #0 av: Eve

Varje månad presenteras en medlem under kategorin "Månadens profil". I Januari månad möter vi LindaSterner.

Jag är Linda. Bor i Nyköping med min sambo och våran dotter. Vi har även 2st 4benta håriga grejer hemma som både förgyller och förpestar tillvaron ;)

jazon.jpgKan ju börja med Jazon,schäfern gud glömde. Han är 5 år gammal men beter sig som om han fortfarande vore runt året. Energi till max,envis och öron fick han nog inga när han föddes.Ska man göra honom riktigt lycklig så tar man fram en boll,då svävar han på rosa moln ;) Men likväl som man blir knäpp på honom titt som tätt så kan man ju inte annat än att älska den lilla pälsbollen.

Sen har vi Voodoo, en 2 år gammal Bulldogg. Lugnet själv, honom hittar man oftast på mattan under bordet. Inte fullt lika fylld med energi och envishet som Jazon kan man ju säga. Han är bra nöjd när han får ligga och slappa.

Vi tränar Wp med båda hundarna i Nyköping. Voodoo har precis kommit igång lite lätt medan Jazon har hållt på runt 3 år. Jazon verkligen älskar det och Voodoo är nog inte voodo.jpglångt efter. Vi började med Wp efter att ha prövat 1 gång. Blev tipsade av en kompis som körde med sin hund då. Han tyckte att det vore en bra sak för Jazon som e så full av energi. Vi provade 1 gång,blev helt sålda när vi sen hade en trött hund hemma som låg och sov en hel kväll =) Sen dess har vi kört.

Just nu är det mest Wp å vanliga promenader och lek. Räcker rätt bra just nu känner vi.

Weight Pull iFokus hittade vi genom Eve som också har börjat träna med oss nu =)