2011-03-03 19:07 #0 av: Eve

Varje månad presenteras en medlem under kategorin "Månadens profil". I Februari månad möter vi Tezzla.

Therese heter jag, bor i ljusne/hälsingland med mina 3 hundar, Freja, Rex & Yatzy, Freja är blandras mellan ast/rottis(8år), Rex ast(5år), Yatzy jrt(19mån)

Jag är tränare i SWBGävleborg och sitter som ordförande i vår lokalgrupp, vår grupp växer och vi har massa planer nu iår, några uppvisningar, läger för oss i lokalgruppen med KM och andra roliga aktiviter

jag kom i kontakt med sporten 2007 när jag blev tillfrågad att vara fotograf på en tävling(upf spring pull 2007)

jag hade bara Freja då och hon följde sjklart med, Freja fick prova på sele/kätting och hon gillade det, så vi har tränat sen dess, Freja fyller 9 år i april och älskar träningen lika mycket, vi tränar bara med kätting numera , Freja tränade i 3 månader sen var det dags för upf summerpull, vi tävlade för kul och vi kom på 2 plats!

tezzla.jpg

Rex kom hem till mig i slutet av aug 2008, omplacering med 6 hundattacker i sitt bagage, tanken var att han skulle bli min blivande wphund, men han är verkligen en bekväm liten herre, visst har det gått framåt på 2 år, men jag tror inte vi kmr stå på tävlingsbanan, så därför kom hund nr 3 in i bilden, en hund att kunna tävla med, inte bara i wp!

utöver wp så tränar vi viltspår, agility, lydnad, race med russeln, ställer ut lite ibland, planer är anlag med grabbarna sen tävling om dom fixar det! sen får vi se vart jag och Yatzy hamnar i framtiden, vad han tycker om, men sjklart hoppas jag på en wphund denna gång! något annat som uppskattas här hemma är klickerträning, spec när vi lär in nya trick!

jag hittade till weight pull ifokus genom startsidan, själva ifokus sidan hittade genom brorsans tjej som var medlem i hamster ifokus